Over ons

Home >>> Over ons

Welkom bij
K&G Advies

K&G Advies is een onafhankelijk adviesbureau in de agrarische sector. We zijn vooral werkzaam in het midden van het land, voor bedrijven in de veehouderijsectoren. Ons bureau is opgericht in 2005 en richt zich naast het individueel advieswerk ook op groepen veehouders. Zij kunnen – onder leiding van de adviseurs van K&G Advies – in verschillende cursussen en trainingen werken aan inzicht en praktische vaardigheden in bedrijfsbeheer en management.

K&G Advies participeert in diverse netwerken van veehouders. Wij adviseren op het gehele agrarische gebied en alles wat daar om heen komt kijken. We hebben kennis van zaken, zijn betrokken bij onze klanten en werken gedreven en doelgericht.

Ieder bedrijf is anders en dat weten wij. Naast het feit dat er veel regels zijn, zijn er ook persoonlijke wensen en ambities. Het is belangrijk dat u tevreden bent met de veranderingen die u doorvoert.

K&G Advies is onafhankelijk: wij hebben geen binding met een accountant, de overheid of een belangenorganisatie. Dankzij een uitgebreid netwerk met diverse specialisten kan K&G Advies begeleiding en advies aanbieden voor bijna alle vragen.

Benieuwd of wij wat voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Ons team

Wim van de Geest

Wim van de Geest verdiende na zijn opleiding aan de HAS zijn sporen in de mengvoerindustrie en de adviesdienst van de GLTO. Hij weet veel van praktische zaken zoals veevoeding en bemesting, maar ook van bedrijfsontwikkeling en saldover-betering. Hij heeft zelf een melkveebedrijf, zodat hij weet wat er in de praktijk speelt. Wim geeft ook begeleiding bij het het verbeteren van het bedrijfsrendement. Daarnaast is hij geregeld betrokken bij de inhoudelijke motivatie van bezwaar- en beroepsprocedures.Wim is gecertificeerd in het bas register voor A1, Stikstof emissie en hergebruik van nutriënten vanwege zijn ruime ervaring en praktische kennis.

Johan Kranenburg

Johan Kranenburg werkte na zijn opleiding aan de HAS en de Wageningen Universiteit, ruim 6 jaar als specialist bedrijfsovername en samenwerking bij LTO Advies. Hij komt zelf van een melkveebedrijf, zodat hij uit ervaring weet wat er bij het overnameproces komt kijken. Johan heeft ook ervaring met samenwerking tussen derden en de begeleiding van ondernemers in het maken van strategische keuzes voor hun bedrijf. Behalve voor K&G Advies is Johan werkzaam bij Houtsma Bedrijfsadvies in Deventer. Recent is hij gecertificeerd voor het BAS-register E3 Bedrijfsovername, vanwege zijn ruime ervaring en zijn aansprekende en effectieve aanpak.

Stefan van 't Ooster

Stefan van ’t Ooster heeft gestudeerd aan de Aeres Hogeschool  in Dronten en de Wageningen Universiteit waar hij zich heeft gespecialiseerd in duurzame bedrijfsontwikkeling. Naast deze theoretische ervaring heeft hij de nodige praktijkervaring opgedaan in binnen- en buitenland en is hij medevennoot op een melkveebedrijf. Binnen K&G Advies houdt Stefan zich onder andere bezig met kringloopwijzers, bemestingsplannen, duurzame bedrijfsontwikkelingen, etc.

Willemijn van de Geest

Willemijn van de Geest heeft Dier- en Veehouderij gestudeerd aan de Aeres Hogeschool Dronten met een extra specialisatie in International Dairy Production. Daarna volgde ze de master Agribusiness Development en heeft zij zich gericht op bedrijfsontwikkeling en kringlooplandbouw. Willemijn is werkzaam bij de onderzoeksafdeling Grasland en beweiding van Aeres Hogeschool Dronten. Ze is opgegroeid op een melkveehouderij en houdt zich bij K&G Advies bezig met kringlooplandbouw, grasland en de economische- en juridische aspecten van bedrijfsvoeringen.