Bedrijfsplan

Home >>> Advies >>> Bedrijfsplan

Bedrijfsplan

Als ondernemer maakt u – samen met uw gezin – keuzes voor de toekomst van het bedrijf. Vaak gaan keuzes gepaard met investeringen, waarbij risico’s genomen worden. Bij investeringen is een goede financiële onderbouwing van uw plannen erg belangrijk. Het gaat vaak om grote bedragen.

Heeft u investeringsplannen of wilt u omschakelen? –  In ons bedrijfsplan rekenen wij samen met u aan de financiële haalbaarheid van uw plannen voor de lange termijn. Hierbij helpt K&G Advies bij het inzichtelijk maken van de gevolgen en de risico’s. Wanneer het blijkt dat uw plannen het inkomen zullen verbeteren kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Financieringsaanvragen –  K&G Advies kan veel voor u betekenen bij de financiële onderbouwing van uw plannen. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de praktijk van het agrarische bedrijf en weten waar u tegen aanloopt bij bedrijfsontwikkeling. Ook de randvoorwaarden die de bank stelt als het gaat om het aanvragen van een nieuwe financiering zijn bij ons bekend.

Is de bedrijfsovername haalbaar? – Deze vraag wordt ons regelmatig voorgelegd, waarbij zowel de oudedagsvoorziening van de ouders als het toekomstperspectief voor de opvolgers van belang is. K&G advies heeft hiervoor een bedrijfsovernameplan ontwikkeld, waarin alle aspecten van de overname worden meegenomen. Let op: u kunt hiervoor een SABE-voucher verzilveren bij K&G Advies. 

Afbouwen van het bedrijf –  Ook als het gaat om het afbouwen van het bedrijf zijn vaak belangrijke beslissingen te nemen. Op het moment dat er geen opvolger is voor het bedrijf, wilt u als ondernemer het toch op een zeker moment wat rustiger aan gaan doen. Maar wat zijn dan verstandige stappen? En welke mogelijkheden heeft u om fiscaal en financieel het bedrijf af te bouwen? Deze vragen zijn logisch en K&G Advies gaat samen met u opzoek naar een antwoord op deze vragen.

Neem contact met ons op voor onafhankelijk en eerlijk advies voor de toekomstplannen van uw bedrijf.

Bedrijfsplan