Bedrijfsopvolging

K&G Advies is u van dienst in het hele traject rond de bedrijfsopvolging. Voor veel ondernemers is de overdracht van het bedrijf een moeilijk te doorgronden proces. Vooral de belastingen maken het vaak onnodig ingewikkeld omdat elke belastingwet zo zijn eigen regels hanteert. Daarnaast spelen natuurlijk persoonlijke motieven en belangen in het bedrijf. Iedereen wil graag dat het bedrijf doorgaat. De opvolger moet er weer een boterham mee kunnen verdienen. Maar ook het pensioen van vader en moeder zit vaak nog in het bedrijf. Voor beide partijen moet er een financiële plaatje op tafel komen waar alle partijen zich in kunnen vinden.

Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij u begeleiden richting een succesvolle bedrijfsoverdracht. Daarbij benutten we zoveel mogelijk de beschikbare fiscale faciliteiten. K&G Advies maakt de bedrijfsopvolging niet ingewikkelder dan het is.

Speelt bij u een vraag rond de bedrijfsopvolging?
Neem dan contact op met K&G Advies. Misschien kunnen we uw vraagdirect beantwoorden of mogelijk een afspraak maken voor een oriënterend gesprek.

28 2 20050071