Wie zijn wij?

 

 

Graag stellen wij ons aan u voor:

 

Wim

 

Wim van de Geest verdiende na zijn opleiding aan de HAS zijn sporen in de mengvoerindustrie en de adviesdienst van de GLTO. Hij weet veel van praktische zaken zoals veevoeding en bemesting, maar ook van bedrijfsontwikkeling en saldoverbetering. Hij heeft zelf een melkveebedrijf, zodat hij weet wat er in de praktijk speelt. Wim geeft ook begeleiding bij het het verbeteren van het bedrijfsrendement. Daarnaast is hij geregeld betrokken bij de inhoudelijke motivatie van bezwaar- en beroepsprocedures. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Johan

 

Johan Kranenburg werkte na zijn opleiding aan de HAS en de Wageningen Universiteit, ruim 6 jaar als specialist bedrijfsovername en samenwerking bij LTO Advies. Hij komt zelf van een melkveebedrijf, zodat hij uit ervaring weet wat er bij het overnameproces komt kijken. Johan heeft ook ervaring met samenwerking met derden, onder andere door te bemiddelen tussen partijen en de gemaakte afspraken verder uit te werken in een overeenkomst. Behalve voor K&G Advies is Johan werkzaam bij de CHE in Ede als docent bedrijfskunde.

 

 

 

 

 

K&G Advies werkt samen in MidOost Agrospecialisten met Jaap de Vink Agro-gids, Engberts Adviseurs en Schiphorst Bemiddeling en Advies. 

 

 

 K&G Advies: het zijn de mensen die het hem doen! 

K&G Advies

Fokjesweg 24
3752 LT Spakenburg

Tel  (033) 465 36 14
Fax  (033) 465 36 13

info@kgadvies.nl
KvK 
32106539


Ir. A.J. Kranenburg
06 51 63 03 70

Ing. W. van de Geest
06 51 34 77 36

 K&G Advies: onafhankelijk - geworteld in de praktijk - deskundig  en betrokken - efficiënte organisatie - gunstige prijs/kwaliteit-verhouding